Toezichthouders JIJ GGZ B.V.

Annemarie de Graaf

Toezichthouder

Over Annemarie

Na een paar jaar “op straat” gewerkt te hebben bij de politie in het kleine stadje Wijk bij Duurstede, werd Annemarie jeugd- en zedenrechercheur. Dat werkveld was drijfveer om te starten met de studie psychologie in Utrecht. Dat bleek na twee jaar niet te combineren met een 40-urige werkweek. De switch naar Nederlands recht werd gemaakt.

 

Jeugd en zeden als werkveld is heftig, en zwaar emotioneel belastend. Een paar jaar later maakte zij de overstap naar de recherche, met als specifieke taak de bestrijding van de zware georganiseerde criminaliteit. Zo’n twintig jaar deed zij zowel operationeel onderzoek als strategisch wetenschappelijk onderzoek naar fenomenen die verbonden zijn aan dit soort criminaliteit.

 

Rond 2012 begon de grote transitie bij de politie. Annemarie gaf leiding aan diverse (verander)projecten en zij deed bestuurlijke ervaring op. Vanaf 2019 startte de finale van haar persoonlijke transitie, die feitelijk al op haar vijfde was aangevangen.

 

Annemarie is momenteel onder andere actief als pleitbezorger voor mensenrechten gerelateerd aan de LHBT+ community en zij geeft ondersteunende hulp aan Oekraïense LHBT+’ers (ter plaatse en in Nederland). Sinds april 2023 maakt Annemarie deel uit van de Raad van Commissarissen van JIJ GGZ

 

Lid van RvC van JIJ GGZ

Rob van Gorp

Toezichthouder

Over Rob

Rob stelt zich binnenkort aan je voor. 

Frank van Wel

Toezichthouder

Over Frank

Frank stelt zich binnenkort aan je voor.