Q Psychologen

Jouw Queerpsycholoog dichtbij.

De afgelopen jaren wisten steeds meer mensen ons te vinden. Steeds opnieuw hoorden we van onze cliënten terug dat ze de diversiteit in ons behandelteam en de veilige en vertrouwde omgeving zo konden waarderen. Daar zijn we trots op. En ondanks dat we niet in hokjes (willen) denken; helpt het soms om uit te spreken dat je trots bent op wie  je bent. Proud to be queer. Dat zijn wij. En we hopen dat jij dat ook bent. 

Voor wie?
Q Psychologen is er voor iedereen. Veel van onze cliënten identificeren zich als queer of voelen zich prettig en veilig binnen de queergemeenschap. Ons behandelteam zet zich in om voor iedereen een veilige omgeving te creëren waarin jij je niet hoeft te verantwoorden om wie je bent. Iedereen is welkom. 

 

Aanbod (Basis) GGZ
Q Psychologen biedt GGZ-behandelingen die tot vorig jaar in de Basis GGZ werden aangeboden. Het gaat daarbij vaak om enkelvoudige problemen, zoals angst, stemmingsklachten of (een vermoeden van) ADHD. Ons team bestaat uit psychologen, een vaktherapeut, gezondheidszorgpsychologen en indien nodig kunnen we gebruik maken van de expertise van een van onze psychiaters. 

 

Locatie
We zijn trots op onze nieuwe locatie in het centrum van Amsterdam. Je vindt Q Psychologen aan de Korte Lijnbaanssteeg 3. Vind je het fijn om jouw behandeling (gedeeltelijk) online te volgen, dan is dat mogelijk. Je kunt jouw voorkeur aangeven op ons aanmeldformulier. 

 

Tarieven & Vergoedingen
Met een verwijsbrief voor GGZ van jouw huisarts wordt de behandeling door de zorgverzekeraar vergoed. 

Vragen of advies

Heb je vragen of wil je advies over welke behandelingen er voor jouw mogelijk zijn, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.