BuroJIJ

Contact

BuroJIJ is gevestigd in Loon op Zand en Sprang-Capelle. Onze hoofdvestiging vind je in Loon op Zand. In Sprang-Capelle werken wij vanuit het Gezondheidscentrum Vrijhoeve. Heb je een vraag of wil je jezelf, jouw gezin of jouw kind aanmelden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Adressen

BuroJIJ, hoofdlocatie
Hoge Steenweg 21
5175 AG Loon op Zand

BuroJIJ, nevenvestiging
Raadhuisplein 4
5161 CG Sprang-Capelle

Stuur je liever een berichtje? Je kunt ons een bericht sturen op Whatsapp: 0416 700 219 of je kunt een e-mail sturen naar onze administratie: administratie@burojij.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw bericht op de juiste plek terecht komt en dat je zo snel mogelijk een antwoord van ons krijgt.

Bereikbaarheid
Wil je ons bellen? Wij zijn op beide locaties bereikbaar op ons algemene nummer 0416 700 219. 

Afspraak maken en meer informatie

Wij maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Natuurlijk kun je ook langs komen op een van onze locaties om een kijkje bij ons te nemen. Je bent van harte welkom.

BuroJIJ en JIJ Kind & Jeugd zijn handelsnamen van BuroJIJ BV. BuroJIJ BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 64359174.

JIJ Psychologen en JIJ Seksuologen zijn handelsnamen van JIJ Psychologen BV. JIJ Psychologen BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75340496.