Home > Informatie > Aanmelden Volwassenen (18+)

Aanmelden Volwassenen (18+)

Hier kun je je aanmelden voor zorg vanuit JIJ Psychologen. Denk je er aan om de benodigde documenten te uploaden? Verstuur je deze documenten liever per post of breng je ze liever langs? Dat is geen probleem.

De wachttijd bij JIJ Psychologen tot intake is afhankelijk van de eisen van uw zorgverzekering 4 tot 8 weken. Wachttijd tot start behandeling afhankelijk van de eisen van uw zorgverzekering is 2 tot 6 weken. Je wordt binnen twee weken na aanmelding uitgenodigd voor een intakegesprek. Deze wachtlijst informatie is voor het laatst bijgewerkt op 6 juli 2020 en wordt direct bijgewerkt als deze informatie niet meer actueel is.

Let op! Wij bieden alleen vergoede basis GGZ voor klanten van CZ, Caresq, Menzis, VGZ en VRZ. Ook de dochterondernemingen van deze verzekeringsmaatschappijen zijn hierin meegenomen. Twijfel je of jouw zorgverzekering de kosten gaat dekken, neem dan contact op met je eigen zorgverzekering om dit na te gaan.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Wil je aanmelden als kind? Kijk dan op deze pagina: Aanmelden Kind & Jeugd

Aanmeldformulier Volwassenen

Wij beschouwen de verstrekte informatie als vertrouwelijk. Geheimhouding is verzekerd.

Persoonsgegevens

 

 

Gegevens huisarts

Het is gebruikelijk dat wij de huisarts informeren over aanmelding in onze praktijk en het verloop van de behandeling. Geef je hiervoor toestemming?

Indien ja; wat zijn de gegevens van de huisarts?

Hulpvraag

Eerdere hulpverlening

Zo ja, dan verzoeken wij je vriendelijk deze (onderzoeks-)verslagen naar ons op te sturen of
deze mee te nemen naar het eerste gesprek.

Voeg bestanden toe

Let op u kunt maximaal 6mb per keer mee versturen

Akkoord voor versturen

Let op: Heb jij de Toestemmingsverklaring voor Aanmelding BuroJIJ gedownload? Vul de verklaring in en voeg deze toe aan de aanmelding.

Download toestemmingsverklaring

Klik hier om de Toestemmingsverklaring Aanmelding BuroJIJ Volwassenen te downloaden. Vul de verklaring in en voeg deze toe aan de aanmelding.