Home > Behandeling > Behandeling Volwassenen

Behandeling Volwassenen

Behandeling GGZ voor volwassenen wordt bij ons aangeboden vanuit JIJ Psychologen BV. Wij bieden vanuit JIJ Psychologen behandeling aan volwassenen met enkelvoudige problematiek, zoals stemmingsproblemen, adhd, autisme spectrum stoornis, angstklachten en problemen in de emotieregulatie.

Voor wie?

De behandelingen zijn gericht op uiteenlopende problemen. Onze behandelaren ondersteunen en behandelen bijvoorbeeld bij depressie, stress, burn-out, angsten, paniek, onzekerheid en traumatische ervaringen. Wanneer je merkt dat je niet lekker in je vel zit en last hebt van psychische klachten, is een gerichte psychologische behandeling gewenst. Vaak zijn klachten in een kortdurende behandeling van enkele behandelsessies te verminderen, soms is een intensieve en langdurige behandeling nodig.

Tarieven & Vergoedingen

Behandeling voor volwassenen wordt met een verwijsbrief van de huisarts volledig vergoed door vrijwel iedere zorgverzekering. Dat komt omdat wij met alle grote zorgverzekeringen een overeenkomst voor Basis GGZ hebben afgesloten. Als je navraag doet bij de verzekering, noem dan de juiste naam van onze organisatie voor Basis GGZ Volwassenen: JIJ Psychologen uit Loon op Zand.

Bij de start van de behandeling wordt tijdens de eerste sessie, het intakegesprek**,  een inschatting gemaakt welk traject bij jouw zorgvraag past. Dit is afhankelijk van de mate van ernst, complexiteit en het risico van de problematiek. De behandeling kan bestaan uit gesprekken, telefonische contacten, e-mailcontacten, diagnostiek, verslaglegging en overleg met de verwijzer indien nodig.  Alle tijd (in minuten) die wordt besteed aan de behandeling, wordt opgeteld. Hieronder vallen zowel de directe als de indirecte tijd.  In overleg met jou kan gedurende de behandeling worden gekozen voor een zwaarder of lichter traject als de behandeling toch minder of juist meer tijd vraagt.  Na afsluiting van de behandeling ontvang je de factuur voor de gehele behandeling.  Deze factuur kun je vervolgens declareren bij de zorgverzekeraar.

JIJ Psychologen BV heeft een goedgekeurd kwaliteitsstatuut  en is ingeschreven bij de KvK onder nummer 75340496.

De werkwijze en de nadere uitwerking van onze kwaliteitsstandaarden vind je in het volgende overzicht: Kwaliteit van JIJ Psychologen.