Home > BoerJIJ > Wat is BoerJIJ

Wat is BoerJIJ

BoerJIJ is buiten zorgen. Op een uitdagende en natuurrijke buitenlocatie bij Natuurpoort Van Loon werk je bij BoerJIJ aan individuele leerdoelen. BoerJIJ biedt (ambulante) begeleiding aan kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar oud.

Doelgroep

BoerJIJ richt zich op kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud. Natuurlijk bekijken wij samen met jou wie er in jouw groep zitten. Soms is het juist leuk om met jongere kinderen samen te werken en te spelen, maar misschien zit je daar helemaal niet op te wachten. Jouw persoonlijk begeleider maakt samen met jou een plan waarin we individuele doelen opstellen. Aan de hand van dit plan wordt gekeken op welke dagdelen BoerJIJ het beste aansluit op jouw behoeften.

Activiteiten

Bij BoerJIJ leer je zorgen voor een ander, zowel voor mensen als voor de natuur. Jonge kinderen leren er omgaan met anderen en jongeren leren er om voor zichzelf, en voor anderen, te zorgen. Door samen te koken, spelletjes te spelen en aan teamdoelen te werken kun je jezelf ontwikkelen. Bij BoerJIJ ben je bovendien verantwoordelijk voor het onderhoud van het BoerJIJ-speelhuis en de speeltuin. Die ruimte wordt de rest van de week gebruikt door kinderen die Natuurpoort Van Loon bezoeken. Een belangrijke taak dus voor jou om mee te denken en mee te helpen om het BoerJIJ-speelhuis een leuke en uitdagende plek te laten zijn voor alle kinderen.

Verrassend en afwisselend

De activiteiten van BoerJIJ staan vooraf niet vast. Wij zorgen voor een uitdagende omgeving, waarin je steeds wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. En die omgeving creëren we samen met de cliënt. Op die manier past BoerJIJ bij jou.

Welkom

Bij BoerJIJ is iedereen welkom. Wij vinden het heel belangrijk dat je jouw vrienden of familie ook kunt meenemen voor een uitdagende middag op de BoerderJIJ. Je kunt hierover altijd afspraken maken met je persoonlijk begeleider. Dan maken we er met elkaar een gezellige én leerzame middag of avond van!

chicky