BOER_JIJ-3

“Het is superleuk! Je mag knuffelen met konijnen en altijd buiten spelen. Ook als het regent!”

Stan
7 jaar

Home > BoerJIJ

BoerJIJ

BoerJIJ sluit aan bij de beleving van kinderen en jongeren. BoerJIJ biedt uitdagende en leerzame groepsactiviteiten in de buitenlucht voor kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar oud. Samen met de begeleiders en de zorghonden Doris en Dries werk je in de modder, in de regen of in de zon. Weer of geen weer, BoerJIJ gaat altijd door.

Buiten zorgen

Met de groepsactiviteiten van BoerJIJ ben je buiten zorgen. Of, buiten aan het zorgen voor een van de dieren of andere taken om BoerJIJ te onderhouden en te (ver)zorgen. De (groeps-)activiteiten richten zich op jouw persoonlijke doelen, waarbij een van onze begeleiders jou stimuleert en meehelpt.

BoerJIJ is iedere woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Meedoen kan met een beschikking vanuit de gemeente, vanuit PGB of op eigen kosten. Vaak wordt voor BoerJIJ gekozen in combinatie met een individueel behandeltraject bij BuroJIJ, maar dat hoeft niet altijd. Wil je hierover meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinatoren. Zij zijn bereikbaar op 0416 700 219 of per e-mail: zc@burojij.nl.

chicky