Home > Gezinsbehandeling > Voorwaarden activiteiten

Voorwaarden activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat tijdens onze groepsactiviteiten gewerkt wordt aan de individuele doelen van ieder kind en iedere jongere. Om dat te bereiken zijn er een aantal voorwaarden om deel te nemen aan onze activiteiten. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze activiteitencoördinator Aniek van Broekhoven.

Beschikking

Voor deelname aan de activiteiten is een beschikking nodig voor ambulante begeleiding individueel of een beschikkings voor specialistische groepsbegeleiding. Er wordt binnen de activiteiten van BuroJIJ en BoerJIJ nadrukkelijk gewerkt aan individuele doelen.

Aanmelden

Op onze website, www.burojij.nl/begeleiding/activiteiten, lees je het meest recente activiteitenaanbod voor de komende weken. Wil je inschrijven voor een activiteit dan kun je een e-mail sturen naar Aniek. Zij verwerkt de aanmelding en stuurt binnen een week een bevestiging per e-mail. Minimaal drie dagen voorafgaand aan de activiteit ontvang je aanvullende informatie, bijvoorbeeld over de begeleiders van de activiteit, de verzamellocatie of het tijdstip dat wij  de deelnemer thuis komen ophalen.

Deelname

De activiteiten van BuroJIJ en BoerJIJ worden aangeboden in kleine groepen van twee tot tien deelnemers. Wanneer er meer dan drie kinderen en/ of jongeren deelnemen zijn er altijd twee begeleiders betrokken. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er aan individuele doelen wordt gewerkt.

Vanwege de planning van persoonlijk begeleiders is het na inschrijving mogelijk om tot zeven dagen van tevoren te annuleren. Het is niet mogelijk om korter vooraf te annuleren.

Vragen?

Heb je vragen over de activiteiten van BuroJIJ en BoerJIJ, neem dan gerust contact op met Aniek. Zij helpt je graag verder. Je kunt haar bereiken door ons te bellen (0416 700 219) of door een e-mail te sturen: aniek@burojij.nl