Home > Gezinsbehandeling > JIJ Clubs

JIJ Clubs

Naast eenmalige activiteiten kun je bij BuroJIJ structureel deelnemen aan een van onze clubs. Bij de JIJ Club werk je samen met andere kinderen of jongeren aan jouw eigen doelen.

Kookclub | eerste vrijdag van de maand

Vind jij het leuk om te (leren) koken en wil je leren hoe je goed kan samenwerken? Dan is de kookclub iets voor jou. Gezellig een avond koken met andere kinderen. Soms eten we gezond en soms eten we iets minder gezond.

Wil je je aanmelden voor de kookclub, overleg dan met je vaste behandelaar. Jouw behandelaar denkt graag mee of deelname aan de kookclub past bij jouw doelen in het behandelplan. De behandelaar meldt je aan voor de kookclub en beschrijft in het behandelplan wanneer je kunt aansluiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Let op: Op dit moment is er geen Kookclub. Wanneer er voldoende (minimaal drie) aanmeldingen zijn, start er een nieuwe kookclub.

Leeftijd: alle leeftijden
Tijd: 16.30 – 19.30 uur
Locatie: BuroJIJ
Eigen bijdrage: 2 euro per keer
Bijzonderheden: geen

Zaterdagclub | om de oneven weken bij BuroJIJ

In een gezellige groep van ongeveer vijf kinderen kiezen we elke week een leuke activiteit. We koken samen, we knutselen en we gaan op avontuur in het bos. De Zaterdagclub is iedere keer weer anders. Doe jij ook mee?

Wil je je aanmelden voor de Zaterdagclub, overleg dan met je vaste behandelaar. Jouw behandelaar denkt graag mee of deelname aan de Zaterdagclub past bij jouw doelen in het behandelplan. De behandelaar meldt je aan voor de Club en beschrijft in het behandelplan wanneer je kunt aansluiten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Let op: Op dit moment is er geen Zaterdagclub. Wanneer er voldoende (minimaal drie) aanmeldingen zijn, start er een nieuwe Zaterdagclub.

Leeftijd: 4 tot 12 jaar
Tijd: 09.30 – 13.30 uur
Locatie: BuroJIJ
Eigen bijdrage: geen
Bijzonderheden: Neem je jouw eigen lunch mee? We eten gezellig samen.